Αστυγραφίες – Έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής κοινότητας Photomind

Στιγμιότυπο 2016-04-14, 11.07.36 πμΠόλη: χωρος γεωγραφικός μα και νοητός, άρρηκτα συνδεδεμένος με τους ανθρώπους, το φαντασιακό και τα δημιουργήματά τους. Πραγματώνει ένα ευρύ σύνολο λειτουργιών και σχέσεων, οι οποίες καταλήγουν στη διαμόρφωση ενός αισθητκού χαρακτήρα, ο οποίος μεταβάλλεται με τη διατάραξη του λειτουργικού πλέγματος της πόλης.

Η ομάδα Photomind μέσα από την έκθεση Αστυγραφίες προσπαθεί να προσεγγίσει τη δομή της πόλης, ο οποία ορίζεται τόσο από το γραφικό, φυσικό της περιβάλλον, όσο και από το δομημένο, το κατοικημένο και άρρηκτα δεμένο με την ανθρώπινη υποκειμενικότητα.

Δεκατρείς φωτογράφοι καταθέτουν τις προσεγγίσεις τους στην αισθητική διάσταση του αστικού χώρου, από 16 Απριλίου ως  7 Μαίου 2016 στην

Art Gallery Tettix, στη Θεσσαλονίκη.
Συμμετέχουν με φωτογραφίες τους οι Φοίβος Βιλανάκης, Βασίλης Γιαννάκος,  Χάρις Γιαννοπούλου, Νίκος Κανταράκιας, Κώστας Καραϊσκος, Ζήσης Καρδιανός, Δημήτρης Κλης, Τίμος Λύτρας, Χάρης Παναγιωτακόπουλος, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παχού, Σταύρος Σταματίου και Γιάννης Ψαλλιδάκος.

Εγκαινια: Σάββατο, 16 Απριλίου 2016, ώρα 20:00

Πληροφορίες: www.photomind.gr
Η είσοδος είναι ελεύθερη.